Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-08@12:14:44 GMT

تیر خلاص صدا و سیما به وی‌اودی‌ها؟

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۳۴۶۰

تیر خلاص صدا و سیما به وی‌اودی‌ها؟

ایتنا - پلتفرم تلوبیون که در سال‌های گذشته به عنوان پلتفرم مخصوص پخش برنامه‌های صداوسیما شناخته می‌شد، به تازگی سرویس جدیدی به نام «تلوبیون پلاس» را راه‌اندازی کرده است.
روزنامه خراسان نوشت: سرویس جدید پلتفرم تلوبیون، ضربه جدی به پلتفرم‌های آنلاین نمایش فیلم و سریال می زند.

پلتفرم تلوبیون که در سال‌های گذشته به عنوان پلتفرم مخصوص پخش برنامه‌های صداوسیما شناخته می‌شد، به تازگی سرویس جدیدی به نام «تلوبیون پلاس» را راه‌اندازی کرده که یک پلتفرم وی‌اودی تمام‌عیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پلتفرم که فیلم‌ها و سریال‌های روز ایران و جهان را منتشر می‌کند، تازه‌ترین رقیب پلتفرم‌های وی‌اودی است که پا به عرصه وجود گذاشته، اما با یک تفاوت مهم؛ این که اشتراک آن رایگان است.

امکانات فوق‌العاده
بر اساس بررسی خبرنگار ما در میان محصولات خروجی تلوبیون پلاس، به نظر می‌رسد اکثر قریب به اتفاق یا همه فیلم‌ها و سریال‌های خارجی پلتفرم تلوبیون با دوبله اختصاصی عرضه شده‌اند. این در حالی است که متمول‌ترین وی‌اودی‌های بازار فیلم و سریال اینترنتی، بسیاری از محصولات را با زیرنویس منتشر می‌کنند و امکان دوبله همه محصولات را ندارند. باید پرسید آیا تلوبیون پلاس برای این حجم از دوبله‌های اختصاصی محصولات روز، از امکانات متعلق به سازمان صداوسیما مثل واحد دوبلاژ سیما استفاده می‌کند یا نه؟
 
دامپینگ؟
در عین حال مهم ترین نکته درباره تلوبیون پلاس، رایگان بودن نرخ اشتراک آن است. در حالی که دیگر وی‌اودی‌ها در پلن‌های مختلف درآمدی، نرخ‌هایی از حدود ماهانه ۵۰ هزار تومان (در اشتراک‌های بلندمدت) تا ماهانه ۱۰۰ هزار تومان دارند، اشتراک تلوبیون پلاس رایگان است. این موضوع اگرچه در نگاه نخست، برای مخاطب جذاب به نظر می‌رسد، اما می‌تواند شائبه دامپینگ را در بازار به ذهن برساند.
دامپینگ به طور خلاصه به معنای قیمت‌شکنی و عرضه رایگان یا بسیار ارزان محصول است، با هدف این که رقبا از میدان به در شوند و بازار در انحصار یک عرضه‌کننده قرار گیرد. پس از این زمان که ممکن است چند ماه یا چند سال به طول بینجامد، عرضه‌کننده مسلط بر بازار، می‌تواند هر نوع قیمت‌گذاری را انجام دهد یا قواعد دیگر را در بازار به وجود بیاورد، چراکه دیگر رقیب مهمی ندارد. لذا از این منظر این مسئله در بلندمدت به زیان مخاطب است.

ناظر، رقیب شد
نکته مهم دیگر درباره راه‌اندازی این پلتفرم، سخنی است که بارها گفته شده. سازمان صداوسیما در حالی تلوبیون پلاس را به عنوان رقیب پلتفرم‌های وی‌اودی امروز به وجود آورده که همزمان نهاد ناظر و تنظیم‌گر(رگولاتور) پلتفرم‌هاست! بر این اساس این شائبه به وجود می‌آید که از سویی به وسیله نهاد ناظر، آنها را تضعیف کند و مزیت‌های نسبی آنها را از بین ببرد و از سوی دیگر، با قیمت‌شکنی بازار را در اختیار بگیرد. لذا همان‌طور که پیشتر هم تأکید کرده‌ایم، باید نهاد ناظر بر این حوزه، خارج از شرایط فعلی باشد و مثلاً وزارت ارشاد این مسئولیت را به عهده بگیرد.

    در این زمینه بخوانید:
    - VODها باید از ساترا به ارشاد برگردند


همه آن چه گفته شد، در حالی است که حتی اگر از یکی بودن رقیب و ناظر بر پلتفرم‌ها صرف نظر کنیم، برابر نبودن امکانات و توانایی‌های صداوسیما و رقبایش در بازار هم نکته مهمی است. البته اکنون این پلتفرم‌ها باید بر تولیدات اختصاصی خود تکیه کنند، اما با توجه به همان برابر نبودن امکانات، شانس زیادی در این رقابت نخواهند داشت.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: VODها صدا و سیما پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور

پلتفرم شیپور یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی در زمینه نیازمندی‌ها است. اپلیکیشن شیپور در طول ۱۰ سال فعالیت خود، بیشتر از ۳۵ میلیون بار نصب شده است و توانسته است در حوزه‌های مختلف مانند املاک، خودرو، استخدام و ... خدمات باکیفیتی به کاربران خود ارائه دهد.

 هرچند که تا پیش از این، شیپور انتخابی عالی برای تبلیغات کسب‌وکارهای کوچک و متوسط بود، با این همکاری استراتژیک با تپسل، قدرت این پلتفرم در تبلیغات به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و این امکان فراهم شده است که هر کسب‌وکاری، بدون توجه به اندازه و مقیاس، روی این پلتفرم تبلیغ کند.

سبحان فروغی، مدیرعامل تپسل در رابطه با این همکاری و مزایای آن برای تبلیغ‌دهندگان می‌گوید: «واقعیت انکار نشدنی صنعت تبلیغات، کمتر شدن فاصله‌ فرصت‌های خرج‌کرد تبلیغات دیجیتال به نسبت تبلیغات آفلاین است. کسب‌وکارهایی نظیر شیپور می‌توانند در کنار دیجیتالی و قابل رصد بودن لحظه‌ای، نقش و جایگاه آگاهی از برند و مشروعیت‌بخشی را مشابه با تبلیغات آفلاین برای تبلیغ‌دهندگان فراهم کنند.»

حمیدرضا پاکروان، مدیرعامل شیپور نیز این همکاری را گامی مهم در جهت توسعه تبلیغات برندها در فضای آنلاین دانست. 

در شش ماه گذشته، آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل، با هدف فراهم کردن دسترسی بالا به ناشران بزرگ و باکیفیت ایرانی برای تبلیغ‌دهندگان خود، از انعقاد قرارداد همکاری با رسانه‌های بزرگی مانند اسنپ کلاب، اپلیکیشن آخرین خبر، مجموعه رسانه‌های گروه خبری دنیای اقتصاد و ... خبر داده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • واکنش تند به استخدام یک خانواده ۵ نفره در صداو سیما
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رئیس صداوسیما در پشت صحنه برنامه برمودا |‌ تصاویر
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • خبر‌هایی از اجرای برنامه های بسیج سازندگی در میامی
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول